TWOTFAM

TWOTFAM

In een kamer, waarvan de deur open moet blijven, speelt Anna D. (met) zichzelf...

In een maatschappij die haar seksuele verlangens onderdrukt, maakt Anna D. (Anna Dujardin) een vrijplaats van het podium. Ze streelt, vervormt, ontwapent, claimt en legt bloot.

TWOTFAM - ‘The Works of the Flesh Are Manifest’ (Anna Dujardin & Fanny Vandesande) focust zich op de creatie van intimiteit op scène en de machtsverhoudingen hierbij. Dujardins dagboekaantekeningen, illustraties en poëzie worden bewegend geënsceneerd.

TWOTFAM is een uitnodiging om je erotische zelf te eren vanuit onderlinge verbondenheid. Het is een vleselijke viering van woord en beweging als tegengif tegen invisibilisering en vernedering. Het is een feest, maar dan zonder climax als doel, want ‘it’s my party and I cry or come if I want to…’.

TWOTFAM is een relaxed performance. Met een relaxed performance heten we iedereen hartelijk welkom, in het bijzonder iedereen die zich moeilijk in de standaard theaterconventies kan vinden: mensen met leer- of bewegingsstoornissen, autisme en neurologische condities, of mensen met Tourette,... De voorstelling verloopt dus in een flexibele sfeer en in een zorgzame en ontspannen omgeving. Alle vocalisaties, gebaren en bewegingen van het publiek tijdens de show worden vriendelijk ontvangen. Ook is er een rustruimte voorzien voor toeschouwers die een pauze nodig hebben.

concept & tekst: Anna Dujardin, Fanny Vandesande & Bo Alfaro Decreton performance: Anna Dujardin voice-over: Gytha Parmentier
choreografie, scenografie & kostuum: Fanny Vandesande & Anna Dujardin
regie & productie: Fanny Vandesande
lichtontwerp: Helmut Van den Meersschaut
geluidsontwerp: Ruben Nachtergaele
muziek: Kobe Boon
podiumtechniek: Constantin Binard
dramaturgie & boventiteling: Bo Alfaro Decreton
audio-inleiding & on stage introductie: Victoria Hopchet
trailer: Brecht Van Vliet
co-productie: KAAP & Kunstencentrum VIERNULVIER
met de steun van: Stad Gent, Platform-k, workspacebrussels & OPEN
in samenwerking met : laGeste & Aditi vzw
met bijzondere dank aan: Josefien Cornette, Niamh Cullen, Carlien Foucqart, Sabien Hanoulle, Nina Reviers & Tine Theunissen
met dank aan: Inge Blockmans, Tine Goethals, Sahar Rahimi,
Joanna Reusse, Frauke Seynaeve, Ans Van Gasse & Merel Vercoutere